Monday, December 12, 2011

Etendus "Mary Poppins"

Me käisime kolmapäeval 7.dets "Mary Poppinsit" vaatamas ja mulle meeldis etendus väga. Mulle meeldis, kui Mary tuli vihmavarjuga taevast alla. Muusika oli ka väga huvitav, kuid natuke väsitas ka. (Marcus)

Kolmapäeval käisime koos I, II ja IV klassiga Tartus vaatamas "Mary Poppinsit". Kõige lahedam oli, kuidas lapsed vaidlesid. See tuletas mulle meelde, kuidas mina oma venanga vaidlen.
Väga huvitav oli ka Mary Poppins, sest ta oskas igast olukorrast väljapääsu leida. Omapäraseks tegi etenduse näitlejate laulmine.
Läheksin veel teinegi kord seda etendust vaatama. (Sander)

Mulle meeldis, kui Mary Poppins langevarjuga alla hüppas ja kui ta muutis lapsehoidja hiireks (Ingmar)

Mulle tundus bussisõit teatrisse pikana, selle eest etendus oli huvitav. Eriti meeldis mulle, kui rakette lasti ja kujude liikumine. Tantsud ja laulud olid ka toredad. (Markus O)

Mary Poppins lendas vihmavarjuga ülespoole, aga tavaliselt vihmavarjuga kukub alla. (Raimo).

Mulle meeldis, kuidas Mary Poppins vihmavarjuga lendas. Mul on meeles, kuidas köögis süüa tehti. Mul on meeles, kui lapsed ja Mary Poppins tantsisid loomadega. Mul on meeles, kui mänguasjad tantsisid ja tegid lastele tagasi seda, mida lapsed neile tegid. Mul on meeles, kui Mary Poppins minema läks. (Helena)

Mulle meeldis, kui isa kasvataja muutus hiireks ja lobapoe omanik käskis tuua tähti, siis nad rääkisid imeliku häälega. (Randel)

Mulle meeldis see teater väga, sest seal sai mõne koha peal nalja. Mulle ei meeldinud see, et seal kogu aeg lauldi ja vahepeal räägiti. (Risto)

Teatriskäik meeldis mulle väga, sest seal oli palju lavaga vaeva nähtud ja see oli väga loogiline. Ja näitlejad olid palju vaeva näinud oma tekstiga. Mina küll pähe nii palju teksti ei õpiks. (Trevor)

Näitlejatest Mary Poppins - Nele-Liis Vaiksoo meeldis mulle kõige rohkem. Väga huvitav oli lava kujundus. Eriti meeldis mulle pöörlev lava. Kokkuvõtteks meeldis mulle etendus nii nii väga, et vaataksin seda meeleldi veel. (Morgan)

Thursday, December 1, 2011

1.dets algas jõulukuu

Lumehelbed hõljuvad õhus ja nende sosin on kui lumesajumuusika. Selles lumesajumuusikas langevad lumehelbed aina madalamale ja madalamale. Lumehanged aga kerkivad üha kõrgemale ja kõrgemale. Kui lumesajumuusika lõpeb ja päike lumepilve tagant välja hiilib ning oma laia naeratuse valla päästab, kostab lumehangde vahelt kriuksumist - kriuks-kriuks-kriuks...
See on jõulumees. Jõulumees, valge habe ees, käib oma iga-aastast jõuluteed. (Helle Laas"Eesti lastejuttude kuldraamat", lk.289)

Täna tähistasime koolis jõulukuu ja advendiaja algust.