Thursday, September 13, 2012

Selle nädala parimad naljajutud

Sipelgas
Elas kord vapper sipelgas, kelle parimad sõbrad olid liblikas ja krokodill. Neile meeldis süüa praadi, puljongit, tatart ja rukist. Sipelgale meeldis lugeda "Kunksmoori". Kord oli sipelgal sünnipäev ja libliblikas tegi talle kingituseks moodsa palitu. Krokodill kinkis talle tüki katust ja krookuse. Sipelgas oli väga õnnelik. (Kerstin)

Krokodill leiab sõbrad
Elas kord krokodill, kes oli väga üksik. Ühel päeval läks ta kohvikusse. Ta nägi seal sipelgat ja liblikat, kes jõid puljongit. See oli Kunksmoori kohvik. Krokodill võttis oma moodsa palitu seljast ja istus lauda. Ta vaatas kui sõbralikult sipelgas ja liblikas juttu ajasid. Krokodill tahtis neid oma sõbraks. Ta võttis palitu taskust krookuse ja kinkis sipelgale ja liblikale. Sipelgas ja liblikas olid oma sõbra üle rõõmsad. Koos telliti kohvikus pagarilt värkselt küpsetatud rukkileiba. (Randel)

Nõiajook
Elas kord moodne krokodill. Ta šoppas poodides ja käis salongis. Aga kuri nõid Kunksmooril oli naljatuju. Kunksmoor muutis moodsa krokodilli liblikaks, siis puljongiks ja tegi sellest puljongist nõiajoogi. Loo lõpp.
(Trevor)

Krokodill ja Liblikas sõitsid vankriga sipelgale sünnipäevale. Teel hääletas Kunksmoor krookustega. Nad kinkisid Sipelgale moodsa palitu. Sipelgas oma katusekambris pakkus külalistele praadi ja pagari käest ostetud rukkileiba puljongiga. (Markus O)



No comments:

Post a Comment